Hátsó Ajtó Zár, Kilincs Bal-Jobb Mitsubishi Pajero Montero 3 III. 1999-2006 MR512243 MR512244 V73W V74W V75W V76W V77W V78W

12 913 Ft

1. Hátsó Bal & Jobb Ajtó Kilincs

2. Alkalmas Mitsubishi Pajero Montero 3 III. 1999-2006 V73W V74W V75W V76W V77W V78W

3. OEM száma: MR512243 Bal Hátsó

MR512244 Hátsó Jobb

4. Jó minőségű, kedvező ár.

5. Van más jó minőségű, EREDETI alkatrész alkalmas a Mitsubishi.

1 .Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy segítsen, ha nem biztos benne, hogy a napirendi pont illik az autó.

2 .Lehet hozzáadni a tételek kosárba menteni a szállítási költség helyett

parancs külön-külön.

3 .Mint egy wholeseller, tudunk adni kedvezmény alapja a mennyiséget

kell.

Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ha kell.

Ez a tétel alkalmas Mitsubishi :

Alkalmas:

PAJERO/MONTERO III. (3.) (2000.02 - 2006.12) 3000/HOSSZÚ KOCSI (V73W) V73W 6G72 2500D-TURBO/HOSSZÚ KOCSI (V74W) V74W 4D56 3500/HOSSZÚ KOCSI (V75W) V75W 6G74 2800D-TURBO/HOSSZÚ KOCSI (V76W) V76W 4M40 3800/HOSSZÚ KOCSI (V77W) V77W 6G75 3200D-TURBO/HOSSZÚ KOCSI (V78W) V78W 4M41

Bal Hátsó:

Jobb Hátsó:

Mielőtt megrendelését, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, annak biztosítása érdekében, ha nem biztos benne, hogy a napirendi pont illik az autó, főleg a külső részeket.

Amikor megrendelését, kérjük válasszon egy szállítási módot, majd fizetni a rendje, beleértve a szállítási díjat.Meg fogjuk küldeni a tételeket, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.

Kérjük, adja meg a helyes név, szállítási cím, Irányítószám, telefonszám , E-mail címét, hogy biztosítsa kaphat a tételeket a megadott adatokat.Nem lesz a feladatunk, valamint a kifizetés nem téríthető vissza, ha a vevő nem adja meg a pontos szállítási adatokat.

Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba.Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje.Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.

A szállítási költség nem tartalmaz semmilyen vonatkozó adókat, valamint a vásárlók felelős vámok.

Kínálunk az 1 hónapos ingyenes csere, ha nincs probléma a tétel?s a minőséget, de a nem rendeltetésszerű használatból.Vásárló kérheti a cserét követő 15 napon belül a számlát a terméket .A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségek vissza.

Azt is előírják, 12 hónapos ingyenes karbantartás.A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségek vissza.

Ha bármely része van szükség, ki kell cserélni, a vevő is meg kell fizetni a költségeit, az egyes részeket ki kell cserélni.

Mi biztosítja a karbantartás, de nem vállal egyetemleges felelősség.

Mielőtt visszatért a elemek, kérjük, erősítse meg a feladó, illetve a logisztikai módszer velünk.Után a tárgyakat, hogy a logisztikai cégnek, kérjük, küldje el nekünk a nyomon követési számot.Amint megkapjuk a tételeket, majd megjavítja, vagy kicseréli őket AZONNAL.

Mindent megteszünk, hogy szolgálja az ügyfelek a legjobb, amit lehet.

Vissza fog csak akkor fogadható el, ha a gyártó?s a hiba.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba követő 15 napon belül megkapja a elemet, majd az egyértelmű digitális fotó, amely javíthatja a probléma az elem.A vevőnek kell győződjön meg róla, hogy az elemek visszatértek az eredeti állapot.Amennyiben az áru sérült vagy elveszett, amikor visszatért, a vevő feladata lesz az ilyen kár vagy veszteség, mi meg nem adja a vevő a teljes vételárat.A vevő meg kell próbálnia, hogy a fájl igény a logisztikai cég, hogy visszaszerezze a költség, kár vagy veszteség.

A vevő felelős a szállítási díjak vissza az elemeket.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, egyértelmű digitális fotó, amely javíthatja a probléma az elem.

Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra.Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.

Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.Mi mindent megteszünk, hogy oldja meg a problémákat, s az ön számára a legjobb ügyfélszolgálat.


  • Anyag Típusa: Fém
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Külső Vizsgálati Tanúsítvány: ISO9000

Címkék: fejét pajero 3, mitsubishi diff zár, mitsubishi pajero v31, pajero zár, rakomány bélés mitsubishi outlander, mitsubishi pajero, mitsubishi montero rádió, pajero 1, tolvajkulcs, pajero v78w.

Lehet is, mint