Fűszerezés Rack Fűszer Edények Akril Fűszerezés Box - Tároló Tartály Fűszer Üvegek - a Tégely Fedelét, majd Kanállal

2 464 Ft 3 910 Ft

Fűszerezés Rack Fűszer Edények Akril Fűszerezés Box - Tároló Tartály Fűszer Üvegek - a Tégely Fedelét, majd Kanállal

Pontok: 1、Magas Minőségű Anyag: A fűszerezés doboz készült környezetbarát PS anyag, tiszta, látható, a többi fűszert világos, első pillantásra, hogy megfeleljen az igényeinek élet.

2、Gyakorlati Fűszerezés Doboz: A fűszerezés box funkciók automatikus megnyitása, illetve bezárása, döntse meg a dobozt, hogy automatikusan nyit-zár, zár kapcsoló: húzza lefelé nyitott, push-up, hogy közel van, az egyszerű kezelhetőség.

3、Könnyű Tárolás: Van, 3 kis doboz minden meg.Képes tárolni 3 különböző fűszerek által színek-könnyű megkülönböztetni, s több tudományos tároló.

4、Falra Szerelt Fűszerezés Doboz: A falra szerelhető típus fűszerezés doboz szabad hely.Kiváló eszköz az élet.

5、Kompakt Kanál: A fűszerezés box funkciók, intim kis, egy kanál egyenlő 2 gramm, az adagolás pontosan szabályozott.

Műszaki Adatok: Név: Fűszerezés Doboz

Anyaga: PS+ rozsdamentes acél

Color matching: fehér, fekete, piros

Standard: 3-darabos készlet

Méret: Egyedi: 135.5x78x96.5mm/5.33x3.07x3.80in

Set: körülbelül 263x144x115.5mm/10.35x5.67x4.55in

Kapacitás: 450ml (egyszeri)

Csomagolási Listát:

1 Állítsa a Fűszerezés Dobozok

Megjegyzések:

1. A fehér szája, a 3-darabos készlet kicsi, ezért csak tele van sóval, míg a fekete, illetve piros, a nagyokat meg lehet tölteni Hús-kivonat, bors.

2. 3 fehér fehér 3-darabos készlet, amelyek közül az egyik egy kis száját, a másik pedig egy nagyobb szája, ami lehet tartani paprika Hús-kivonat, stb.

3. Az oka, hogy különböző világítás, a képernyő-beállítások, a színe, ez a tétel talán némileg különbözik attól, hogy látható a képeken.

4. Az oka, hogy különböző manuális mérési módszerek, kérem, engedje meg, kissé méret tolerancia.

1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.3. Csak az a hajó, hogy megerősítették a címeket.A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítás address4. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek.Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt.5. Ha nem kapta meg a küldeményt számított 60 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, azt a lehető leghamarabb választ.A mi célunk az elégedett vendég!6. Miatt raktáron állapota idő különbségeket fogjuk választani, hogy a hajó a elemet az első rendelkezésre álló raktár, gyors kiszállítás.

1 hónap Gyártó korlátozott Garancia a hibás tételek (kivéve az elem sérült, és/vagy visszaélnek a kézhezvételtől számított). 2. Hibás tételek KELL jelenteni, valamint visszatért a garanciális időn belül (de az eredeti csomagolásban, ha lehetséges).Meg kell mondani, mi a hiba, majd adja meg a megrendelés számát.NEM JAVÍTSA MEG VAGY CSERÉLJE KI AZ ELEMEKET EGY LEJÁRT A GARANCIA.


  • Funkció: Készleten, Az Öko-Barát
  • Tanúsítási: CIQ
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Színegyeztetés: fehér, fekete, Piros
  • Anyag: Egyéb
  • Herb & Spice Eszközök Típus: Egyéb
  • Modell Száma: Konyhai Fűszer Doboz

Címkék: forgó fűszerezés pot, fűszer készlet, a spice jar, fűszer tároló, olajtartó készlet, a fűszer, forgatás fűszer jar, Évszak, jar kanállal, átlátszó fűszerezés pot.

Lehet is, mint