Hordozható Kis Állat Ketrec, Kisállat Sátor Kerítés, Udvar Kerítés, Járóka Kültéri Beltéri Pop Nyitva Pet Gyakorlat Kerítés Malac, Hörcsög, Nyúl

1 070 Ft 2 185 Ft

Jellemzők:

【Átlátszó & Lélegző】Körülvéve hálók, meg lehet nézni a háziállat minden alkalommal, valamint biztosítja a szellőzést, a járóka.

【Automatikus Megnyitása】Nem kell bonyolult splicing, beépített keret, nyitott másodperc.A ráncok vissza lapos, amikor nem használja a könnyű tárolás.Amikor kinyitotta alatt tavaszi nyomást, távol a gyermekek szembe.

【Kültéri/ Beltéri】A Pet Gyakorlat Kerítés könnyen hordozható, nem kell, hogy készítsen egy nagy ketrecbe, amikor a kisállat ki.Ez korlátozza a tartomány a pet tevékenységek (lehet, Hogy nem alkalmas a kedvtelésből tartott állatok ugrás, mászás, harapás szokások).

【Méret & Anyag】Szélesség & Magasság után terjeszkedés 47*15 (120 cm*38 cm), 10sq.ft; Tartós poliészter szövet, könnyen tisztítható.

【Alkalmas】Kis állat kisállat járóka, alkalmas hörcsögök, csincsillák, tengerimalacokat, ugróegerek, görények, mókus, nyuszi, hüllő, vagy egyéb kis állat.

Szín:Fekete\Kék\Rózsaszín

Méret:120*60*38cm\45*23.6*15in

A csomag tartalmazza:

1* Pet Gyakorlat Ketrec


  • Anyag: Műanyag

Címkék: macska a házban, összecsukható járóka, Töltőtoll, ketrec nyúl, dab toll, egyszerű macska a ketrecben, pen bic, játék macska a ketrecben, otthon macska a ketrecben, pet sátor.

Lehet is, mint