2021 Forró Kerti Tömlő Cső Bővíthető, Rugalmas, Bővíthető Kerti Locsoló Mágikus Tömlő Car Wash Szakaszon

5 579 Ft 12 974 Ft

Funkció:

*1. ULTRA BŐVÍTHETŐ & KÖNNYŰ: Amikor a víz nyomás, a kert slaggal meghosszabbíthatja, legfeljebb 3-szor az eredeti hossz; ha kikapcsolja, akkor automatikusan szerződést; így soha nem csavar vagy görcs, megkönnyíti a víz tároló

*2. SZIVÁRGÁSMENTES & CRACKPROOF KIALAKÍTÁS: Jobb vastagabb, valamint varrat nélküli kötött, fal design, amely készült extra rugalmas, erős 3750D poliészter szövet, rendelkezik egy jobb védelem a bélés, így ellenáll a magas nyomású vizet (legfeljebb to15 Bár/1.5 MPa); nincs több tör, repedések, szivárog vagy a korrózió.

*3. KIVÁLÓ ANYAG & CSODÁLATOS TARTÓSSÁG: Terveztek, beázás mentes szilárd 3/4 Hüvelyk sárgaréz csatlakozó, a bővíthető tömlő szuper szivárgás a rozsda ellen.A kettős latex cső teszi olyan tartós, hogy ellenáll a hőmérséklet 41℉-113℉ a hosszú távú használatra.

*4. 8 FUNKCIÓ PERMETEZŐ FÚVÓKA: Jön egy 8-minta, szórófej, a kert bővülő tömlő biztosít az intelligens megoldásokat, hogy eleget tegyen a nő, takarítani kell, tisztítás használ: kert, udvar, emelet, gyep, háziállat bevihető, medence, autó mosó, stb.

Óvintézkedés:

*1. Kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy a hossza a tömlő szeretne vásárolni.A hossza jelölve a kiválasztás a hossz után a tömlő teljes mértékben meghosszabbodik.

*2. Kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy a víz-szalag nyomás.Általában tömlő nyúlik, a maximális hossz.De ha a víz nyomása nem elég(alatt 0.5 Mpa), lehet, hogy egy kicsit rövidebb, mint a maximális hossz.

*3. Amikor először használja a tömlő lehet, hogy nem képes teljesen nyújtva.Kérlek hagyd, hogy nyújtsd 3-4-szer, ezután majd szakaszon általában.

Leírás:

*1. Anyag: Műanyag

*2. Tömlő Hossza: szerelvény 25, 50ft, 70ft, 100ft

A Csomag Tartalmazza:

1 x Kerti Tömlő Készlet


  • Anyag: Egyéb
  • Kert Tömlődob Típus: Víz Tömlő
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Funkció: Állítható
  • Típus: Kerti Tömlő Tárcsák
  • NORMÁL: Egyéb

Címkék: csúzli, titán, elefántcsont gyűrű, tömlő víz, ecset roidmi, kerti víz, tömlő ülés visszahúzható, láb bővíthető, rugalmas kerti locsoló, bővíthető, rugalmas, víz, műanyag tömlő, kert tömlődob, gardénia növény.

Lehet is, mint