MOC Kioldó Ablak 1x2x3 a Zsanérok 60800 DIY Ajtó Felvilágosítani Épület-Blokk Tégla Kompatibilis Részecskék Street View Játék

1 474 Ft 1 489 Ft

Ömlesztett gabona sorozat

[eredetű] guangdong, Kína

[termék csomagolásán] műanyag zacskók

[anyag] nem mérgező, íztelen, szagtalan ABS műanyag

[megfelelő korú] 5 ~65 éves

[termék karbantartás] lehet tisztítani, majd fertőtleníteni

[különös figyelmet]

1. A gyerekek szükség, hogy a termék az otthoni felügyelete;

2. Ne nyelje le a kis épület-blokk, a részecskék.

3. Ha a játék sérült, kérjük, újrahasznosítani;

4. Kerülje a blokk expozíció, valamint nedvesség.

Fontos: a termék színe még mindig frissül.

[megjegyzés a vásárlók]

1. Minden eladott áruk szigorúan ellenőrzött, illetve csomagolt által a boltban.Ha a vevő aláírja az árut, kérem, győződjön meg róla, hogy nyissa ki a dobozt a szemlével ellenőrzi az áru mennyiséget, majd ellenőrizze, hogy az áruk, jó állapotban.Ha bármilyen kérdése van, mi nem lesz a felelős.

2. A folyamat során az expressz szállítás, előfordul, hogy a szállítási késedelem miatt néhány vészhelyzetek, pl. időjárás, útviszonyok.A boltban azt ígéri, hogy segít a vevőnek a kapcsolatot, valamint koordinálja időben az árut a lehető leghamarabb.Ha elégedetlen ember érzése, hogy a Futár, panaszt tehet a helyi express céget, remélem, hogy a vevő meg tudja különböztetni a felelős személy, köszönöm.

3. Az összeállított épület-blokk, játékok kézi válogatás, valamint tömítő táskák, néha van egy hiányzó részeket.A boltban lehet, hogy a hiányzó alkatrészeket szabad, amikor a vevők a termékeket újra.

4. Ez a fajta épület-blokk, csomagolva közönséges papír dobozok, által szállított expressz szállítás, gondosan csomagolva a boltban.Továbbra is nehéz biztosítani, hogy egyedi csomagolás doboz, extrudált, kopott, de a termék alkatrészek a csomagolás doboz nem sérült.

5. A képek az árut a boltban összhangban kell lennie a valós képet, amennyire csak lehetséges, de a Szög eltérés, vagy napsütés vezethet, hogy egy kis színt különbség a forgatás során.Kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, hogy egyértelmű legyen, vásárlás előtt.

6 ajánlott, hogy a gyermekek 5 éves játszani, nagy szemű építőkövei, Mert apró szemű alkatrészek könnyű enni véletlenül, csak kitölteni a kísérő szülők.


  • A nemek közötti: Unisex
  • Korosztály: 5-7 Év
  • Vonalkód: No
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Blokk Mérete: Kis épület-blokk, (Kompatibilis a Lego)
  • Figyelmeztetés: 6 éves
  • Márka Név: jile
  • Anyag: Műanyag
  • Műanyag Típus: ABS

Címkék: lego moc, lego pánt szett, lego street view, nyomtatott ablak tégla, 10 lego ajtók, építőkövei kulcs, hing, lego rész, lego kör ajtó, 1x2.

Frolcova Lera
2021-04-22
5/5
awesome

Lehet is, mint